Hier vind je het workshop-programma voor de komende maanden. Goed om te weten is dat alle workshops plaatsvinden tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Alle workshops zijn inclusief een lekkere lunch, behalve de bolus workshops. Deze zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 12.30 uur tot 14.30 uur.
Uiteraard krijg je je zelfgebakken brood na afloop van de workshop mee voor thuis.
Tip: zorg voor een lege vriezer, of voor veel vrienden die je helpen met het opeten!
Aanmelden kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: info@aartsbrood.nl
30 november - Extra Desem workshop!
Zonder twijfel de meest aangevraagde workshop. Desembrood is populair en tijdens deze workshop gaan we dieper in op de werking van desem als rijsmiddel en smaakmaker in brood. Deze workshop is wat theoretischer van karakter dan de andere workshops maar we gaan zeker ook lekker desembrood maken.
Om deze workshop te volgen is het handig dat je al wat ervaren bent met het bakken van brood in het algemeen.
€99,-
Volgeboekt!
14 december - Kerst!
We maken tijdens deze workshop alles voor een heerlijk kerstontbijt! Met als showstopper natuurlijk een prachtige zelfgemaakte kerststol! Daarnaast maken we nog meer bijzonder feestelijk brood en ander lekkers voor een spetterend kerstontbijt! Laat die kerstdagen maar komen want met deze workshop zit jij gebakken!
€109,-
Volgeboekt!
15 december - Kerst! - Extra!
We maken tijdens deze workshop alles voor een heerlijk kerstontbijt! Met als showstopper natuurlijk een prachtige zelfgemaakte kerststol! Daarnaast maken we nog meer bijzonder feestelijk brood en ander lekkers voor een spetterend kerstontbijt! Laat die kerstdagen maar komen want met deze workshop zit jij gebakken!
€109,-
Let op! Dit is een vroege workshop, we starten om 09:00 uur!
Volgeboekt!
15 februari - Basis brood
De ideale workshop voor diegenen die starten met het bakken van brood. Je krijgt uitleg over de ingredienten, hoe ze samenwerken en wat er nodig is om een goed brood te maken. Je gaat met de handen zelf het deeg in en je maakt een brood zelf van begin tot einde. We maken brood gebakken in een blik, vloerbrood en ook kleinbrood.
€99,- p.p. nog 2 plaatsen!
15 maart - Franse klassiekers
Oui oui mes amis! De Franse klassiekers zijn er dit jaar ook weer bij! Wil je leren hoe je zelf een top stokbroodje bakt en wat er bij komt kijken om zelf je croissants te maken? Wat de samenstelling is van een Pain de campagne? Wat is nou eigenlijk een autolyse en welk effect heet dat op je brood? Moet er eigenlijk altijd desem in dat Franse brood of kan het ook zonder? Enfin, allemaal vragen waarop je antwoord krijgt tijdens de workshop Franse Klassiekers! Mateloos populair in binnen en buitenland dus snel inschrijven is het devies!
€99,- p.p. nog 3 plaatsen!
5 april - Desem
Zonder twijfel de meest aangevraagde workshop. Desembrood is populair en tijdens deze workshop gaan we dieper in op de werking van desem als rijsmiddel en smaakmaker in brood. Deze workshop is wat theoretischer van karakter dan de andere workshops maar we gaan zeker ook lekker desembrood maken.
Om deze workshop te volgen is het handig dat je al wat ervaren bent met het bakken van brood in het algemeen.
€99,- p.p. nog 3 plaatsen!
17 mei - Bolussen
Zoet, zacht en kleverig. Bolussen zijn hèt Zeeuwse baksel bij uitstek, heerlijk bij een kopje koffie op zaterdagochtend (of om het even welke ochtend). Tijdens de bolusworkshop die ongeveer 2 uurtjes duurt, leer je wat er bij komt kijken om deze zaligheden op tafel te toveren. Zo steel je de show bij familie, vrienden en collega's met je zelfgemaakte bolussen!
De ideale korte workshop om te combineren met een gezellig bezoekje aan ons mooie Middelburg!
Voor deze workshop kan je inschrijven voor de ochtend of de middag workshop.
Ochtend 10-12 uur: €39,- p.p. nog 6 plaatsen
Middag 12.30-14.30 uur: €39,- p.p. nog 8 plaatsen
14 juni - Desem special --> Robuust brood
In de basis is deze workshop een desemworkshop maar voor de gelegenheid toegespitst op wat stoerder brood! Hou je van mooi en robuust brood met bijvoorbeeld een stevige vulling, dan zit je bij deze workshop gebakken! Uiteraard leer je alle ins- en outs over het bakken met desem en ga je met een tas vol lekkers naar huis! Tip: ideaal als Vaderdag cadeau!
€99,- p.p. nog 7 plaatsen!
5 juli - Franse Klassiekers
Oui oui mes amis! De Franse klassiekers zijn er dit jaar ook weer bij! Wil je leren hoe je zelf een top stokbroodje bakt en wat er bij komt kijken om zelf je croissants te maken? Wat de samenstelling is van een Pain de campagne? Wat is nou eigenlijk een autolyse en welk effect heet dat op je brood? Moet er eigenlijk altijd desem in dat Franse brood of kan het ook zonder? Enfin, allemaal vragen waarop je antwoord krijgt tijdens de workshop Franse Klassiekers! Mateloos populair in binnen en buitenland dus snel inschrijven is het devies!
€99,- p.p. nog 6 plaatsen!
30 augustus - Basis Brood
De ideale workshop voor diegenen die starten met het bakken van brood. Je krijgt uitleg over de ingredienten, hoe ze samenwerken en wat er nodig is om een goed brood te maken. Je gaat met de handen zelf het deeg in en je maakt een brood zelf van begin tot einde. We maken brood gebakken in een blik, vloerbrood en ook kleinbrood.
€99,- p.p. nog 2 plaatsen!
MaatWorkshop
Heeft u zelf speciale wensen voor een workshop of een eigen groep waarmee u een workshop wilt volgen? Bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega's? Voor een groep van 5 tot 10 personen kan ik een extra workshop inplannen! Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken en een datum te prikken.